Uz najpovoljnije cijene postanite vlasnik nekretnine u Alanji

O Nama

Agencija Mediteran property nudi usluge i pomaže pri pronalasku i kupovini nekretnina u Turskoj regiji Antalija preciznije u gradu Alanji.

Ahmed Dželihodžić Mankangu


TR: +90 553 832 93 08

BA: +387 62 632 600


Agencija Mediteran Property (MP) nudi usluge i pomaže pri pronalasku i kupovini nekretnina u Turskoj, regiji Antalija, preciznije u gradu Alanji. Naš cilj je da pronađemo što kvalitetnije i pristupačnije nekretnine za kupce iz Evrope i cijelog svijeta, a pretežno sa Balkana (zemlje bivše Jugoslavije).

U saradnji sa velikim firmama koje sa višegodišnjim iskustvom uspješno prave građevinske projekte koji su simbol južne obale, na osnovu toga MP se potrudio da našim klijentima omogućimo da bezbrižno, povoljno, brzo i jednostavno postanu vlasnici nekretnine iz snova na obali predivnog mediteranskog mora. Popularna Alanja je već godinama poznata turistička destinacija, vrijeme je da spakujete vaše kofere, dođete i posjetite nas da uživate u nevjerovatnom susretu Istoka i Zapada, za hranu i smještaj se ne brinite to je naša. MP vam nudi komforan smještaj i hranu u periodu od 5 dana. Izaberite i postanite vlasnik nekretnine po Vašem ukusu.

Jedan od naših ciljeva je da pored luksuznih nekretnina za naše kupce pronađemo nekretninu koja će biti u skladu sa njihovim budžetom. Tu su naravno i razne mogućnosti plaćanja koja se definiše kroz ugovor (otplatu ili rate) nekretnina tako da naši kupci mogu bezbrižno da ostvare svoj san i postanu vlasnik nekretnine iz snova.

Transparentno i provjereno uz MP. Povoljno, brzo, sigurno i jednostavno postanite vlasnik nekretnine u sunčanoj i predivnoj Alanji.

Kada kupujete nekretnine sigurno vas brine procedura oko papirologije, ne brinite se, MP ostaje uz vas i nakon kupovine nekretnine, nudimo vam besplatnu uslugu oko završavanja papirologije i boravka, naš cilj je da udovoljimo zahtjevima klijenata i da naši klijenti budu zadovoljni sa našom uslugom, naravno, pozitivno druženje se nastavlja i poslije svih procedura, tako da bezbrižno možete uživati u ovom predivnom gradu, odnosno državi.

Što se tiče ugovora, ugovor se potpisuje uz posrednika koji je ovlašten od strane države Turske i naravno sudskog tumača jer je ugovor na dva jezika; turskom i jeziku koji klijent razumije. Prilikom razmatranja o kupovini nekretnine nemojte zaboraviti da je Alanja grad koji ima 300 sunčanih dana u prosjeku.

Požurite i posjetite nas! Pridružite nam se u obilasku gotovih nekretnina, projekata u izgradnji i odaberite nešto po vašoj želji, sretno u odabiru.

Čekamo vas, vaš Mediteran Property!!

NAZOVI NA WHATSAPP!